Dolfijnen staan ​​al geruime tijd bekend als de schattige en in de regel beruchte beelden van bedachtzaamheid, kameraadschap en liefde. Ze belichamen de sfeer van leuk, meegaand en in de regel afgestemd op de lichtere dingen in het dagelijks leven. Maar wat zijn de realiteiten die zich bij dit zeer gekoesterde en ongelooflijk beroemde dier voegden? Wat zijn de dingen die normaal gesproken over het hoofd worden gezien die het zeker waard zijn om over na te denken? Hier zijn de 12 belangrijkste realiteiten van dolfijnen die normaal gesproken worden overgeslagen.

Dolfijnrealiteit nummer één: dolfijnen zijn goed ontwikkelde wezens.

In tegenstelling tot de gewone aanname dat ze echt een soort vis zijn vanwege het idee van hun omgeving (wat een amfibie is), zijn ze echt geordend onder soortgelijke samenkomst als mannen en andere warmbloedige landdieren. Dit komt vooral door de manier waarop de dolfijnen hun jongen voeden met borstorganen, wat uitzonderlijk is voor gewervelde dieren en waaraan de soortnaam is ontleend.

Dolfijnrealiteit nummer twee: dolfijnen kunnen elk uur 5 tot 10 kilometer zwemmen.

Dit is absoluut verbazingwekkend aangezien dolfijnen gewoonlijk worden gespot en gewoonlijk worden gezien als buitengewoon snelle zwemmers. Hoewel deze realiteit eigenlijk afhangt van de soort en de omstandigheden, kan het snelste type dolfijn een limiet van 32 kilometer per uur bereiken.

Dolfijnwaarheid nummer drie: dolfijnen kunnen tot wel 260 meter onder de zee zwemmen.

Dit is vaak geen idee, aangezien deze dieren over het algemeen showwezens zijn en meestal op een oppervlakkig niveau worden gezien. Het is echter een andere realiteit dat ondanks het feit dat ze tot die diepgang kunnen komen, ze voor het grootste deel worden beschouwd als ondiepe springers, omdat ze voortdurend door de oppervlakte moeten komen om te kunnen ontspannen.

Dolfijnwaarheid nummer vier: dolfijnen geven vakkundig informatie.

Dolfijnen zijn overal gekoesterd en worden in de films zeer vaak geportretteerd vanwege hun echte schepselgeluid dat wordt beschouwd als hun soort correspondentie. Ze maken echt een buitengewoon markfluitje dat enkelvoudige dolfijnen kan helpen andere waar te nemen, samen te werken en een paar verschillende soorten correspondentie uit te spelen; wat normaal gesproken geen kwaliteit is van oceaandieren in het algemeen.

Zekerheid nummer vijf van dolfijnen: dolfijnen kunnen tot 15 minuten ondergedompeld wakker blijven.

Dit is een heerlijk kort verblijf ondergedompeld, en dit komt zelden voor. Hun typische gedrag is om een ​​paar momenten ondergedompeld te blijven na het duiken voordat ze terugkeren naar de oppervlakte om er lucht in te halen.

Dolfijn-actualiteit nummer zes: de geest van de tuimelaar weegt 1500-1600 gram.

Hoewel dit over het algemeen zwaarder is dan dat van een menselijke geest, die matig 1200-1300 gram weegt; dit is beslist geen doorslaggevend bewijs van dolfijnkennis. Dit omdat er tal van verschillende elementen of factoren zijn die aanleiding kunnen zijn voor inzicht, zo geven onderzoekers aan.