Mijn interesse voor dolfijnen begon in de jaren 60 met Flipper, die lieve dolfijn op tv. Dit speciale verhaal over twee broers en zussen die samenwonen met hun vader als parkofficier in Coral Key Park, Florida, raakte in contact met de harten van talloze individuen. Het programma was voor het grootste deel gefixeerd op hoe Flipper, hun huisdierendolfijn, een van hen redt of hen helpt bij het redden van een andere persoon uit gevaar. Dit nieuwe wezen (walvisachtigen) op tv was voor sommige kinderen, adolescenten en volwassenen eenvoudig om van te houden. Ik bouwde een hartstochtelijke associatie op met deze slimme, buitenaardse dolfijnlegende. Misschien ben je geïnteresseerd in wat er zo bijzonder is aan dolfijnen. Het kan zijn dat je een uitstapje moet reserveren in de tijd dat je een jongere was, normaal beladen met verbazing, giechelen en liefde.

Ik brandde vroeger een groot deel van mijn zomers door aan de kust in Seaside, Oregon. Ik kon me niet veel schelen over het koele klimaat en had geen angst voor het viruswater. Ik wilde gewoon in de zee zwemmen en waardeerde het graven van weekdieren en het bezoeken van het aquarium. Ik neig nu naar zwemmen in het warme, edelblauwe water van Hawaï met wilde dolfijnen om me heen. Op het moment dat ik mijn koudere tijd van het jaar organiseer, kies ik over het algemeen Hawaii, mijn dolfijn (en walvis) als thuis weg van huis.

In de afgelopen jaren heb je misschien veel meer boten gezien die zwemmen met de dolfijnen aanbieden in je nummer één hotels. Dit zijn schitterende vrijheden om dolfijnen te zien, ermee te praten en ermee te zwemmen. Een steeds toenemend aantal individuen is bovendien buitengewoon gretig om deze lieve dieren van dichtbij in slavernij te ontmoeten. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom het investeren van energie in de dolfijnen een bijzonder nagestreefde ontmoeting is. Vraag individuen die meer dan $ 200 per persoon betalen om contact te maken met deze verbazingwekkende dieren! Wist u dat dolfijnen positieve, levendige energie bieden en als behandeling voor het herstellen van echt en oprecht geteste kinderen en volwassenen?

Wat staat er op je lijst met must-do’s? Is het juist om te zeggen dat je bereid bent om verbluffende ontmoetingen te hebben met spelen met en “vernietigd” te worden door zeker, aanbiddende dolfijnenergie? Realiseerde u zich dat dolfijnen verbazingwekkende veranderingen teweegbrengen door hun zalige spel; fysieke en intense onderwerpen herstellen, kennis vergroten en ons hart, onze hersenen en onze geest verheffen?

Mijn interesse voor dolfijnen nam toe naarmate mijn eigen buitenaardsheid zich uitbreidde. In 1997 ontmoette ik een dame genaamd Ashleea Nielsen uit Maui, HI, die een boek schreef genaamd The Dolphin Tribe, dat haar eigen ontmoetingen met het verkennen van dolfijnen weergeeft. Ze deelt wat ze ontdekte over hun ontwikkelde manier van leven en praten met elkaar en met ons mensen die een erfelijke band met hen hebben. Ik was beschikbaar om de verzorgende kracht van dolfijnenergie te voelen terwijl ik het boek doorlas en consequent naar haar reflectieband voor dolfijnen luisterde. Binnen een kort tijdsbestek realiseerde ik me dat de dolfijnen mijn geest aanspraken en me in hun clan lieten komen, hun wereldwijde familiezaak. Convergerend met hun heerlijke energie ontwikkelde ik mijn eigen ondubbelzinnige liefde, interne harmonie en opwinding tot een ongehoord niveau van bewustzijn. Ik begon te begrijpen dat de dolfijnen diepgevorderde bovenaardse opvoeders zijn die de mensheid helpen bij het openen van hun hart en psyche om te veranderen op talloze niveaus in onze omgang met elkaar en met onze planeet. De boodschap bleek duidelijk te zijn: “Als mensen als diergroepen later zullen floreren, zouden we belangrijk moeten zijn voor het wereldwijde antwoord op verschuiving uit vraatzucht, tekort, twijfel, controle en onthechting!” Ik vroeg (deed een beroep op God) om goddelijke leiding: “Hoe zou ik de verlichte stukjes kennis die ik accepteer het beste kunnen gebruiken om een ​​innovatieve stap te zetten door oprecht en empathisch te leven?” Ik werd “geroepen” om samen te komen met het bewustzijn van dolfijnen en om hun geavanceerde kenmerken door te geven aan mijn familie, metgezellen en individuen die ik invul als specialist en genezer! “Hoe meer ik vroeg, hoe meer hemelse antwoorden er bleven komen ….. ..

Mijn geest deed pijn om in het water te zijn met deze betoverde dolfijnen. Op het moment dat ik in 2003 goed kon gaan, na een moeizame recuperatie van een gebarsten addendum het jaar ervoor, reisde ik met mijn wederhelft naar Bermuda. Ik werd begeleid om een ​​korte wandeling te maken en ontdekte Dolphin Discovery. Ze lieten ze links openstaan ​​in hun volgende dolfijnervaring. Mijn fantasie om heel close te zijn met een dolfijn kwam uit, toen mijn bijeenkomst in het zwembad samenkwam met een uitzonderlijk enorme tuimelaar genaamd Khyber. Ondanks het feit dat deze dolfijnen bereid zijn om te presteren, is het zo’n eer om deze kans te hebben om bij hen in slavernij te zijn. De bijeenkomst genoot van enkele onderliggende vertrouwde rondes van het gooien van banden om zijn nek en hem aaien terwijl hij rond onze cirkel zwom. Ik voelde eerder een diepe band met hem toen de coach me vroeg om vanuit het zwembad het centrum in te gaan. Ik was zo geschokt toen zijn immense lichaam op zijn staartongeluk viel. Ik verbond me en hield de twee zijn zwaarden vast terwijl we onze dolfijnendans begonnen. Wat een haast die ik eeuwig voor mij zal liefhebben, met hart en ziel, en op de plaat! Dit werd gevolgd door een geweldige kus. Ik was verliefd! Door mijn transparantie voelde ik mijn energie sneller veranderen in een hoger dimensionale werkelijkheid dan in contemplatie. Een groot aantal mensen, opmerkzaam of niet, zullen sommigen tegenkomen die van hun herkenbare driedimensionale natuurlijke werkelijkheid naar een hogere vibratie op het diepe niveau gaan. Dit vijfdimensionale (of hogere) gebied van aanwezigheid is onvervalste liefde, euforie en sympathie. Dolfijnen vertellen ons dat leven in angst, het communiceren van fouten, pijn en oordeel een beslissing is die we nemen die verandert en uiteenvalt in hogere vibrerende energie. Door deze ingrijpende redenering / enthousiaste toestand worden we ons meer bewust van wat voor positieve, schitterende, bovennatuurlijke wezens we werkelijk zijn! Op het moment dat we de verheffende energie, sonar en verwaandheid van de dolfijnen voelen, associëren we ons met ons eigen Hogere Zelf en onze eigenwijze natuur die normaal instinctief is en openstaat om het universum te maken dat we altijd al hadden gewild!
Dolfijnen geven dit diepe gevoel van harmonie, liefde, geluk en eenheid met iedereen en alles om hen heen. Talloze mensen ervaren zelfs een aanzienlijk herstel van psyche, lichaam, gevoelens, verbindingen en fondsen en beginnen net zo gemakkelijk door het leven te rennen als de dolfijnen. Ik raad sterk aan om zoveel mogelijk energie te investeren in deze grote walvisachtigen! Hun kennis, helderziendheid en echolocatiecapaciteiten zijn motiverend en opmerkelijk. Ze zijn echt een zegen van God, hier om ons op te bouwen en ons te helpen onze planeet te veranderen.

Sinds 2003 geef ik inleidingen over mijn ontmoetingen met de dolfijnen, deel ik de zegeningen van de dolfijn en geef ik dolfijnenergie richting mensen en bijeenkomsten. Mijn eerste uitstapje naar het Grote Eiland van Hawaï in januari 2004 was een van de kenmerken van mijn leven! Zwemmen met wilde spinnerdolfijnen, walvissen en uitstekende exotische vissen bracht mijn wezen tot hogere componenten van licht en liefdesenergie. De levendige dolfijnen gaven ons helderziendheid en lieten ons een ander veranderd wereldbeeld zien om in extase te leven. Ik bleef dolfijnenergie leiden met verschillende baanbrekende bijeenkomsten op het Big Island in 2005 en 2006. Deze ervaring opende harten en hielp mensen te helpen bij het ontmoeten van hogere metingen. De zorgzame boodschappen van de dolfijnen van vertrouwen en baanbrekende ontwikkeling zorgden ervoor dat de leden vreugdevoller, beter en effectiever werden in hun dagelijkse leven. Ik ontdekte dat het zijn van een dolfijnengezant en genezer een zegen is die ik voor de eeuwigheid moet delen.

In 2008 werd ik begeleid bij Humanity Unites Brilliance als Arc Angel met Trish Regan en Doug Hackett van Dolphin Spirit of Hawaii. Onze gemeenschap groeide toen onze eigen en planetaire missies duidelijker werden, en we gingen naar HUB’s Awakening Your Brilliance en Actioning Your Brilliance-gelegenheden in Californië. Trish, Doug en ik hebben de unieke 5-daagse Dolphins, Joy en Brilliance Retreat gemaakt, waarbij we de ideale facilitators en leden hebben aangetrokken die bereid waren diep in hun geest te springen om diepe transformaties in ons leven te laten zien. Ik introduceerde de workshop ‘Energetisch recupereren met de dolfijnen’ als een kenmerk van het programma, dat drie keer zwemmen met de dolfijnen, geluidherstel, kwantummanifestatiecycli en diepgaand delen van de ziel omvatte dat onze hogere zegeningen en gaven naar voren bracht en ons in nieuwe elementen bracht. van zijn. Onze eenheid van metgezellen is onze innige familie die altijd verbonden is door de mystieke Dolphin Spirit. Bezoek www.DolphinSpiritofHawaii.com als het niet al te veel moeite is.

Ik verzoek u bovendien dringend om Bobbie Sandoz ‘boek Lessons from Listening to the Wild Dolphins te lezen. Je zult meer te weten komen over de zes ongewone kenmerken van het Hogere Zelf van de dolfijnen, die invullen als hun zegeningen voor de mensheid en de wereld. Op dat punt kun je deze kenmerken verweven met de zes ervaringen om het universum te laten zien dat je altijd al had gewild.

Samen met de hulp van de dolfijnen zullen we onze soort lanceren uit de vernietiging die we hebben gemaakt naar een meer vriendschappelijke, sympathieke, mysterieuze en extatische toestand van bonafide Wezen om nieuwe moeilijkheden aan te pakken waarmee de mensheid wordt geconfronteerd. Bent u bereid om aan “de oproep” te voldoen om echt uw eigen hemel te leven met individuele kracht, autoriteit en elegantie?